Torsdag arrangerte Folk Oslo et event for norske tech-gründere og internasjonale investorer. Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC) ledet av Yasmin Mahmood var sammen med noen av Malaysias fremste tech-investorer tilstede da blant annet BySpire fikk pitche. Temaet for kvelden var bærekraftig byutvikling, og hvordan man kan bruke urbane utfordringer til å vokse gjennom innovasjon.

FolkOslo (1).jpg

MDEC jobber for at Malaysia er en aktiv del av den globale digitale revolusjonen, og møtte noen av Oslos innovatører innenfor teknologi. Gründerne var BySpire, Nyby, Xplorico, Playpulse, Ducky, TikkTalk, EntrepreneurShip og Remarkable. Målet med arrangementet var å fremme samarbeid på tvers av landegrenser, og gi bedrifter muligheten til å hente inspirasjon fra hverandre. BySpire var tilstede for å pitche for investorer, samt å møte andre lokale start-ups.  

 

Neste steg for oss er å eskalere til et enda større dyrkningsanlegg. For å få til dette vender vi oss til norske investorer som ønsker å være med på å gjøre en slik oppskalering mulig. En fullskalaproduksjon hadde gjort at vi får bruke all informasjonen vi sitter på rundt matsikkerhet, teknologi og hvordan kontrollere matproduksjonen underveis. Kortreist og trygg mat er noe som kun vil bli mer ettertraktet i fremtiden, og det skal BySpire være en viktig del av.